"Am bătut-o pe Elodia în Dubai". Mărturii şocante în procesul lui Cristian Cioacă

Mai multe persoane au fost audiate azi în procesul uciderii Elodiei Ghinescu. Detalii noi şi şocante despre relaţia extraconjugală a avocatei au ieşit la lumină.

”În urma unor neînțelegeri, i-am tras o palmă, dar ne-am împăcat repere. A fost un eveniment trecător. Elodia a făcut două avorturi, unul cu mult înainte de a pleca în Dubai și unul după. Elodia era o femeie normală, nu părea să aibă probleme, să fie în vreo depresie, iar despre familii nu am discutat. După ce ne-am despărțit, am încercat să o contactez de mai multe ori pe mail și la telefon, însă nu mi-a răspuns. Am aflat de la televizor că a dispărut, în Afganistan aveam acces la o televiziune din România”, a spus Cristian Ilie, cel cu care Elodia avea o relaţie extraconjugală.

"Nu cred că Elodia ar fi putut pleca atât de mult de acasă fără copil, a dispărut fără voinţa ei. După ce am plecat din Dubai, ea a venit în ţară, eu am plecat în Afganistan. I-am trimis mai multe mail-uri dar nu mi-a răspuns. De obicei răspundea imediat. Eu am aflat de la TV că a dispărut", a mai spus acesta.

Din informaţiile existente la dosar reiese că Elodia ar fi trecut peste acest episod, ea caracterizând relaţia cu amantul ei ca  "strict sexuală fenomenală".

Înainte cu trei zile de la dispariţia Elodiei Ghinescu 27august aceasta a trimis un e-mail din care reiese că, în Dubai, aceasta ar fi avut unele conflicte cu SPP-istul şi, că acesta ar fi şi lovit-o. “pur şi simplu am descoperit cu stupoare, uimire şi şoc că acel lucru. La limita , de care în mod normal mi-era jenă şi de care râdeam când auzeam că alţii îl practică , este felul în care eu mă simt bine pentru că tu te simţi bine . .:)))...ştii că m-a durut maxilarul drept şi azi ?..:)))... şi faţa mea speriată la care te gândeşti tu mereu ...da...păi cum vroiai să fiu când m-am trezit imobilizată şi plesnita???...şi după ce câteva zile mi-ai sugerat că mă urăşti şi m-ai culpabilizat pentru stările tale ??...mă şi vedeam învineţită şi alergând în cămăţuţă prin hotel..:))))..însă, baby, în ochii tăi am văzut altceva ....altceva decât ceea ce am scris mai sus, ceva diferit de gesturile tale ...am vazut o nevoie puternică de mine, o nevoie disperată de a-mi arata cumva ca nu iţi sunt indiferentă…mai ştii ce mi-ai spus atunci?...mi-ai spus că doar dacă mă loveşti mă ştii a ta ..mi-ai spus "iubita mea"...,însă acum, lovindu-mă, pedepsindu-mă pentru ceva ce n-am făcut de fapt, ai reuşit să-mi spui asta ..şi de asta , dintrodată , am realizat că genul asta de durere-placere s-ar putea să fie ceea ce ne caracterizează ..şi că asta ne face de fapt să avem o relaţie strict sexuală fenomenală şi una umana înţeleaptă”.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro