"Amănuntul" care i-a scăpat unei vedete de la noi atunci când a fost cerută de nevastă de un afacerist din SUA! Viitorul mire va lua foc atunci când va afla adevărul!

 O cunoaşte o ţară întreagă, atât din pictorialele sexy destinate bărbaţilor, cât şi din scandalul în care a fost protagonistă în urmă cu puţin timp. Atunci când se află în braţele iubitului său american, însă, "păcatele" trecutului nu există.

 

Numele Dianei Nicoraş s-a vehiculat în dosarul "Prostituţie în showbiz" de nenumărate ori, alături de prietenele ei Diana Gureşoaie, Ramona Popescu şi Georgiana Constantin. Un episod nefericit pentru fiecare dintre ele, pe care şi l-ar dori şters definitiv. Tocmai de aceea, Diana şi-a căutat fericirea tocmai în Miami, acolo unde a găsit un tânăr potent financiar, care nu o cunoaşte pe vedeta Nicoraş de pe meleagurile mioritice. Tocmai de aceea, frumoasa blondă a profitat de ocazie şi a ales să îi ascundă iubitului ei american adevărul despre unul dintre cele mai titrate scandaluri şi a încercat să o ia de la zero.

"Plănuiesc să mă stabilesc în Miami după ce îmi termin studiile din România, mai ales că el m-a cerut în căsătorie, iar eu am acceptat. Momentan nu sunt pregătită pentru marele pas, însă sunt extrem de fericită alături de el. El nu ştie despre acel episod şi nu vreau să îl implic în aşa ceva. Chiar nu mai vreau să îmi amintesc de scandalul ăla, iar acum sunt ok. Prefer să las în urmă ceea ce s-a întâmplat şi să trec peste pentru că am fost foarte afectată. Îmi doresc să fie totul ok între mine şi el", a mărturisit Diana Nicoraş, tocmai din Miami, în exclusivitate pentru SPYNEWS.ro. 

Iubitul american, prieten la cataramă cu artişti celebri
Frumoasa blondă a pus mâna pe un tânăr care nu numai că se numără printre cei mai bogaţi, dar se învârte în cercuri alese. Reporterii SPYNEWS.ro au aflat că americanul obişnuieşte să se distreze alături de Akon, Paris Hilton şi alte vedete internaţionale. Mai mult decât atât, se pare că cel care o va duce la altar pe Diana Nicoraş cochetează cu lumea muzicală de peste Ocean, însă este o fire extrem de discretă. "Am întâlnit foarte multe vedete aici. Poţi întâlni nume mari la tot pasul, toţi marii actori având o casă şi în Miami. Iubitul meu este extrem de discret, nu îi place să apară sau să vorbească despre el", a adăugat Diana.
Citeşte şi:facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro