Amestecă două ingrediente pe care oricine le are în casă, apoi aplică totul pe faţă! Este poate cel mai bun leac pentru punctele negre

Toată lumea îşi doreşte o piele frumoasă şi curată, însă de cele mai multe ori tipul de ten ne împiedică să obţinem rezultatele dorite. Dacă ai tenul gras sau mixt, problema se complică pentru că excesul de sebum favorizează apariţia punctelor negre şi a coşurilor.
 
Aceste coşuri mici şi proeminente, sunt incolore la început, iar atunci când intră în contact cu aerul și umezeala trec printr-un proces de oxidare care le da colorația întunecată maronie sau neagră. De aici provine şi denumirea de puncte negre. 

Unele puncte negre cu textură moale pot fi eliminate prin simplă spălare, dar marea majoritate au o consistență tare și sunt dificil de îndepărtat.

Dacă te-ai săturat de aspectul lor neplăcut, iar produsele cosmetice nu mai dau roade, foloseşte acest remediu simplu și eficient care te va ajuta să scapi complet de ele, chiar la tine acasă. Pentru afla cum trebuie să procedezi, citeşte continuarea aici.

Foto: secretele.com

M.T.

Citeşte şi:

A omogenizat sare cu pastă de dinţi, apoi a aplicat totul pe faţă. După doar 5 minute, a observat ceva minunat! Milioane de femei i-au încercat trucul

VIDEO / Cea mai ieftină soluţie pentru îndepărtarea punctelor negre! Se face ușor și rapid în casă, iar efectul este garantat!

A amestecat trei ingrediente BANALE din bucătărie, apoi le-a aplicat pe NAS! În doar 10 minute, a observat ceva senzaţional


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro