Anchetă de proporţii acasă la Vincenzo Castellano! Are legătură cu scandalul dintre afaceristul italian şi Antonia

Antonia şi Vincenzo Castellano au anunţat că se vor despărţi pe cale amiabilă în urmă cu un an, atunci când artista a renunţat la procesul de divorţ deschis pe numele soţului ei.
Despărţirea pare din ce în ce mai aproape, în condiţile în care, potrivit informaţiilor obţinute de reporterii spynews.ro, autorităţiile italiene au efectuat deja mult aşteptata ancheta socială (fără de care cei doi nu se puteau prezenta în faţa unui notar). Lucru confirmat şi de avocaţii lui Vincenzo, care ne-au comunicat că acum este aşteptat raportul scris al anchetei. Pe baza verificărilor efectuate la casa familiei Castellano, a situaţiei materiale, a stării de sănătate şi a relaţiilor existente între copil şi membrii familiei, autorităţile italiene vor arăta dacă Maya, fiica Antoniei şi a lui Vincenzo Castellano, este bine îngrijită de familia tatălui şi în ce măsură se impune încrediţarea ei în favoavrea mamei.
 
Reporterii noştri au aflat la ce uşă au bătut autorităţile italiene: o casă impunătoare, situată pe o străduţă îngustă, dintr-un orăşel de lângă Napoli. Conform informaţiilor oficiale, Vincenzo Castellano locuieşte în Castellammare di Stabia, un oraş portuar de pe coasta de vest a Italiei, în regiunea Campania, care în 2010 avea 64.000 de locuitori. 
Antonia şi Vincenzo Castellano au anunţat că se vor despărţi pe cale amiabilă după ce  vedeta a renunţat la procesul de divorţ intentat soţului ei. Asta, în condiţiile în care judecătorii urmau să ia în discuţie mutarea dosarului în Italia. "Nu am ştiut nimic din ce urmează să facă Antonia. Am fost puşi în faţa faptului împlinit. Chiar înainte de începerea procesului, avocatul ei ne-a anunţat că renunţă la cererea de divorţ lăsând să se înţeleagă că sunt dispuşi să încheie căsătoria în faţa unui notar", ne-a precizat atunci avocatul familiei Castellano. 
"Am hotărât de comun acord să ne separăm"
Din spusele lui Vincenzo Castellano, cuprinse în dosarul de divorţ, bruneta şi-ar fi neglijat permanet şi aparent planificat familia. Mai mult, ea ar fi fost într-o relaţie cu solistul Alex Velea cu aproape doi ani înainte de despărţirea de Vincenzo. Relaţie punctată de vacanţe petrecute împreună şi călătorii la Londra şi Istanbul. Antonia nu a ascuns nici faptul că relaţia ei cu Vincenzo s-a stricat la scurt timp după nuntă. "Începând cu luna noiembrie a anului 2011, pe fondul neînţelegerilor şi opiniilor divergente în ceea ce priveşte viaţa de familie, am hotărât de comun acord să ne separăm, întrucât relaţiile de familie erau în mod iremediabil vătămate şi nu mai exista nicio posibilitate de a ne continua căsnicia", afirma cântăreaţa în dosarul de divorţ.
Citeşte şi

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro