Anda Adam a recunoscut! Care este cel mai mare viciu al artistei!

Celebra artistă Anda Adam a vorbit în exclusivitate despre cel mai mare viciul al ei. Deşi nu este deloc dăunător, aparent este extrem de...costisitor.

Invitată în cadrul emisiunii "Star Chef" de la Antena Stars, Anda Adam a povestit că nu a fumat niciodată, nu obişnuieşte să bea alcool sau cafea, însă are un mare viciu: cumpărăturile. Astfel, artista a reuşit să strângă un număr impresionant de genţi, pantofi sau ochelari de soare. "Nu fumez, nu beau alcool, fac sport, nu beau cafea. Pantofii, genţile sau fardurile se pot numi viciile mele. Recunosc că este o problemă a mea", a povestit Anda Adam, în exclusivitate.

Este însărcinată cu primul copil

În urmă cu puţin timp, Anda Adam s-a căsătorit cu bărbatul de care se îndrăgostise iremediabil, iar acum este însărcinată pentru prima oară. Deşi mai sunt doar două luni până ce artista va deveni mamă, trupul ei nu a suferit transformări drastice. S-a îngrăşat doar şase kilograme şi arată demenţial. Mai mult decât atât, cântăreaţa continuă să cânte, să meargă la evenimente şi nu a renunţat nici la marea ei pasiune: sportul.

Întregul interviu cu îndrăgita artistă îl puteţi viziona duminică, de la ora 12, la "Star Chef", emisiune difuzată de Antena Stars.

Citeşte şi:


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro