Andreea Păunescu i-a dat replica fratelui său, Andrei: "I-am propus să ne înţegem pe cale amiabilă, dar nu a vrut"

Au trecut aproape 6 ani de la moartea marelui poet Adrian Păunescu,  iar moştenitorii săi nu reuşesc nici acum să se înţeleagă în privinţa averii. 

După ca fratele său, Andrei a făcut mai multe declaraţii la adresa ei, Andreea Păunescu a intrat în direct la emisiunea "Agentul Vip", de la Antena Stars, pentru a face lumină în cazul averii lui Andrei Păunescu.

"Nu o să iau la rând toate afirmaţiile lui Andrei, care oricum se contrazic între ele. La încep eram doar o persoană pe care nu prea o cunoştea, acum mă cunoaşte. Eu nu am fost o persoană necunoscută pentru el, eu am locuit în aceeaşi casă cu Andrei. Mă rog lucrurile astea s-au lămurit, dar după cinci noi încă suntem într-un proces. Se putea face totul foarte uşor în două termene pentru stabilirea paternităţii. Am făcut propuneri către Andrei pentru a ne înţelege pe cale amiabilă, dar nu a mers," a spus Andreea Păunescu, la emisiunea "Agentul Vip", de la Antena Stars.

Urmăriţi toate declaraţiile ei aici.

Foto: evz.ro

M.T.

Citeşte şi:

Fiul lui Adrian Păunescu face un apel către sora sa, Andreea: ”Sper să își dea seama că pierdem și puținul pe care îl mai avem”

Andrei Păunescu, mărturie neaşteptată de ziua lui: "Sunt cam stingher de sărbători pentru că nu ştiu să petrec!"

Cristi Brancu lansează cartea „La granița dintre viață și moarte”


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro