ANM, anunț îngrijorător! Valul de aer polar aduce temperaturi de până la -22 de grade

ANM anunț îngrijorător! Valul de aer polar aduce temperaturi de până la -22 de grade © Arhiva

Meteorologii nu au deloc vești bune! Vremea se va răci considerabil și vor fi temperaturi extreme în țara noastră. ANM a emis o alertă de ger, valabilă până duminică, la ora 10:00.

Va fi ger în cea mai mare parte a țării, iar temperaturile vor coborâ sub 10 grade Celsius, în majoritatea țării, dar pot ajunge până la -22 de grade, mai ales în zonele depresionare.

Sâmbătă, 8 februarie, dar și duminică 9 februarie, temperaturile vor fi foarte scăzute și vremea va fi geroasă. ”Temperaturile vor coborî frecvent sub -10 grade şi local, mai ales în nord-estul, centrul şi sudul ţării sub -15 grade (până în jurul a -22 de grade în zonele depresionare)”, anunță meteorologii, potrivit observator.tv.

Var de aer polar

În Capitală, în weekend, minima se va situa între -12 și -18 grade Celsius, iar în zonele limitrofe temperaturile vor fi și de -17 grade.  ”În după-amiaza zilei de sâmbătă (8 februarie), maxima termică se va situa în jurul valorii de 0 grade. Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla slab până la moderat (viteze de 25…30 km/h)”, transmite ANM.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro