Antonia are din nou necazuri cu Vincenzo Castellano! Vizita cântăteţei în Italia nu a rezolvat problemele cu soţul ei!

După ce au anunţat că se vor despărţi pe cale amiabilă, în faţa unui notar, vedeta şi soţul ei, Vincenzo Castellano,  par din ce în ce mai departe de o înţelegere.

Situaţia pare confirmată de avocaţii celor doi care, la prima vedere, au idei diferite despre modul în care se va ajunge la mult anunţatul divorţ. De o parte, apărătorii lui Vincenzo aşteaptă ca Antonia să se hotărească asupra sumei pe care urmează să o plătească Mayei(fiica lui Vincenzo şi a Antoniei Castellano) ca pensie de întreţinere. În schimb, apărătorul vedetei spune că despărţirea este împiedicată de rezultatele unei anchetei sociale ce va fi efectuată în Italia, acolo unde este crescută Maya şi susţine că problema pensiei alimentare "a fost stabilită încă din vară". Situaţie care ar putea indica faptul că vizita Antoniei în Italia, în perioada Sărbătorilor, nu a schimbat nimic în relaţia dintre aceştia. Mai grav, vizită la notar s-ar purtea amâna multe luni de zile. 
Antonia şi Vincenzo Castellano au anunţat că se vor despărţi pe cale amiabilă după ce la procesul de divorţ, la termenul din 10 aprilie, vedeta a renunţat la acţiunea intentată împotriva soţului ei. Asta, în condiţiile în care judecătorii urmau să ia în discuţie mutarea dosarului în Italia. "Nu am ştiut nimic din ce urmează să facă Antonia. Am fost puşi în faţa faptului împlinit. Chiar înainte de începerea procesului, avocatul ei ne-a anunţat că renunţă la cererea de divorţ lăsând să se înţeleagă că sunt dispuşi să încheie căsătoria în faţa unui notar", ne preciza atunci unul dintre avocaţii familiei Castellano. Din spusele lui Vincenzo Castellano, cuprinse în dosarul de divorţ, bruneta şi-ar fi neglijat permanet şi aparent planificat familia. Mai mult, ea ar fi într-o relaţie cu solistul Alex Velea de aproape doi ani! Relaţie punctată de vacanţe petrecute împreună şi călătorii la Londra şi Istanbul. Antonia nu a ascuns nici a faptul că relaţia ei cu Vincenzo s-a stricat la scurt timp după nuntă. "Începând cu luna noiembrie a anului 2011, pe fondul neînţelegerilor şi opiniilor divergente în ceea ce priveşte viaţa de familie, am hotărât de comun acord să ne separăm, întrucât relaţiile de familie erau în mod iremediabil vătămate şi nu mai exista nici o posibilitate de a ne continua căsnicia", afirma cântăreaţa în dosarul de divorţ.
Citeşte şi:

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro