Anunţ neaşteptat. Gigi Becali se întoarce în politică? Vrea PARTIDUL Lui DUMNEZEU

captura Antena Stars

Gigi Becali a organizat, vineri, o conferinţă de presă la Palat, în care a anunţat că în cazul în care se va înfiinţa "un partid al lui Dumnezeu" se va întoarce în politică şi-l va susţine financiar.

Gigi Becali a promis de nenumărate ori că se va retrage din viaţa publică, va renunţa la apariţiile televizate şi la afaceri. Vineri dimineaţă, latifundiarul a organizat o conferinţă de presă în care a reînoit afirmaţiile, cu precizarea că se va reîntoarce în politică dacă se va înfiinţa un "partid pentru credinţă", "un partid care să ridice România, cu dragoste de Cristos".

"Eu nu mai am ce să risc, pentru că eu nu mai fac nimic. Din nimic poţi să faci puşcărie? Eu nu mai dau nici sfat, că dacă vă cheamă pe la DNA şi spuneţi că v-am sfăuit, atunci statul spune: "Aaaa, complici". Din urmă, Avicola... Am cheltuit 15 milioane de euro, e în faliment. Aaa, am falimentat.o! Nu am falimentat-o eu, pentru că eu am băgat 15 milioane şi nu pot să iau nici 3. Altceva nu am eu, că nu am dosare. Da, bine, şi mie mi-e frică. Dar nu pentru mine, ci pentru mama, care e bolnavă. Ce treabă am eu cu Hrebenciuc? Eu nu am făcut niciodată afaceri cu Hrebenciuc.

Politică... Eu nu mai am voie politică încă vreo 4-5 ani după ce se termină. Dacă se va înfiinţa un partid pentru credinţă, atunci poate, o să mă implic, o să susţin financiar partidul şi poate peste 4-5 ani o să mă implic. Dacă o să fie un partid care să ridice România, cu dragoste de Cristos, poate. O să vină şi vremea asta.

Repet: eu nu fac nimic. Am prea mult, nu am ce face cu ele. Nu mă interesează. La Steaua cine face, e Argăseală, care a semnat ca administrator. În momentul ăsta, dacă de exemplu, mă lasă să-mi iau 6-7 jucători şi-mi dă 5-6 milioane o dau. Eu mă îngrozesc la gândul că vine luna august-septembrie că trebuie să dau 700.000 dacă nu ne calificăm. Nu mă mai interesează. lăsaţi-mă. Eu vreau să mă duc la Biserică. Mie îmi place să mă duc la Biserică. Eu îl iubesc pe Hristos şi vreau să-mi dau viaţa mea Lui. Voi nu mă lăsaţi în pace pentru că unul e Becali. Este un "talant", un har pe care mi l-a dat Dumnezeu ca să fac bine, dar eu mi-am făcut rău. Dacă va fi vreodată un partid care să poată să bisericească românia, cu oameni ai bisericii (asociaţii familiale, asociaţii bisericeşti). Dacă va vrea Dumnezeu, va apărea",
a declarat Gigi Becali la Antena Stars.

Citeşte şi:

Lovitură pentru Gigi Becali! A pierdut 15 milioane de euro

PUBLICITATE

Nici în puşcărie nu se lasă! Gigi Becali ţine cu dinţii de terenurile din Pipera!

A.E.D.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro