Anunţul înfiorător făcut de autorităţi, în legătură cu un cutremur devastator 

+2 click pentru
galerie

Polițiștii au dezvăluit un amănunt teribil, care oferă o perspectivă sumbră vizavi de șansele de supraviețuire a mii de bucureșteni în cazul unui cutremur de mare amplitudine, care să pună la pământ clădirile vechi ale Capitalei.

Cu toate că, nu mai târziu de anul trecut, întreaga lume a fost șocată de cutremurele care au îndoliat Italia, Serviciul de Poliție Canină al Poliției Capitalei deține numai doi câini salvatori antrenați să găsească persoanele vii, prinse sub dărâmături, în cazul unei calamități naturale. Mai mult, anchetatorii susțin că, deși sunt numai doi (dintre care unul a fost calificat abia anul trecut), nu există nici condiții normale pentru antrenamentul acestora. 

În aceste condiții, polițiștii care lucrează cu aceste animale au ajuns în situația hilară în care au fost nevoiți să facă exerciții în curtea vechiului sediu al Poliției Capitalei, de pe Calea Victoriei, care se află în renovare. Astfel, aceștia au profitat de condițiile de șantier de acolo și i-au ascuns sub moloz pe unii dintre colegii lor. La fel stau lucrurile și în cazul câinilor specializați în căutarea de cadavre. Tot doi la număr, aceștia sunt ținuți în formă cu eșantioane de carne umană puse la dispoziție de INML, şi, în lipsa unor condiții normale de păstrare, țin aceste materiale, adevărate focare de infecție, în... fișetul de la birou!

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook oficială: Spynews.ro! Avem și Instagram. Ne poți da follow aici!

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro