Anunţul îngrijorător făcut de Legiunea Secuiască! Ce se pregăteşte în Ardeal!

+7 click pentru
galerie

Inspiraţi de evenimentele din Spania, unde catalanii au votat pentru a deveni stat independent, membrii Legiunii Secuieşti au făcut, ieri, un anunţ îngrijorător.

Un membru marcant al Legiunii Secuieşti, fost mercenar în Legiunea Străină, specializat în strategii, diversiuni şi folosirea armelor de asalt, a anunţat, ieri, că după Catalonia vine rândul Transilvaniei să îşi declare independenţa. (facsimil jos)Postarea a fost primită cu braţele deschise de semenii din Ţinutul Secuiesc, aceştia fiind de părere că acum este momentul propice pentru a lupta pentru visul lor: recuperarea Ardealului!

În urmă cu doi ani şi jumătate, Consiliul Europei a respins cererea maghiarilor din județele Covasna, Harghita și Mureș de proclamare a autonomiei "Ţinutului secuiesc". În aceeaşi zi, extremiştii s-au declarat indignaţi, iar mai mulţi membri ai "Legiunii Secuieşti" - considerată grupare paramilitară extrem de violentă - au ameninţat în spaţiul virtual că "lucrurile nu vor rămâne aşa" şi că "se va face dreptate", indiferent de mijoacele la care vor apela. La momentul respectiv, ca să demonstreze că sunt pregătiţi pentru orice, unii dintre membrii "Legiunii Secuieşti" au postat imagini cu proteste ale "maghiarior umiliţi în ţara lor", precum şi cu efectele militare pe care le deţin, ”ca orice om, prin casă”: măşti de gaze, pelerine contra atacurilor chimice şi arme de foc.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de facebook oficială: Spynews.ro! Avem și Instagram. Ne poți da follow aici!

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro