Ar putea pierde totul! Am aflat miza scandalului dintre milionarul Marius Ghenea şi fosta lui soţie

Marius Ghenea şi Gabriela Onete au divorţat la mijlocul lunii noiembrie 2014. Tot atunci, Onete a cerut şi partajarea averii omului de afaceri.
Potrivit informaţiilor obţinute de reporterii spynews.ro, miza procesului de partaj dintre cei doi - aflat acum la Tribunalul Bucureşti -  este de patru milioane de euro, valoarea masei partajabile. În plus, foştii soţi au fost obligaţi să plătească taxe de aproximativ 400 de mii de euro( 100 de mii Gabriela Onete, 300 de mii Marius Ghenea). 
Onete a primit deja 450 de mii de euro prin decizia, din iunie a anului trecut, a Judecătoriei Sectorului 1, dar a atacat soluţia în condiţiile în care a considerat suma primită ca fiind mult prea mică.  Tot atunci, instanţa a stabilit că omul de afaceri are aproape 3,8 milioane de euro în conturi bancare. La apel, fosta soţie a milionarului le-a cerut judecătorilor să constate că a contribuit cu sume mari de bani la reconstrucţia vilei în care a trăit alături de milionar şi a pretins şi o parte din bunurile aflate în casă.
Marius Ghenea şi Gabriela Onete au divorţat la mijlocul lunii noiembrie 2014, prin decizia Curţii de Apel Bucureşti. Tot atunci, judecătorii au stabilit că trebuie să omul de afaceri trebuie să plătească 1.700 de euro pensie alimentară. Băieţelul celor doi a rămas în îngrijirea mamei. Cauza rupturii dintre cei doi ar fi fost o relaţie extraconjugală a omului de afaceri.
Citeşte şi

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro