Acum are toţi bărbaţii la picioare, dar în urmă cu doi ani suferea de cancer şi era obeză. Cum şi-a transformat viaţa

+3 click pentru
galerie

Mariah Gentry © instagram

Mariah Gentry este o tânără care şi-a schimbat viaţa după ce a fost diagnosticată cu cancer şi a ajuns să cântărească foarte mult, iar astăzi se declară o învingătoare.

Mariah Gentry a fost diagnosticată cu cancer osos la 17 ani, tânăra a început să se îngraşe după ce timp de 4 luni nu a putut să mai meargă. Asta a deprimat-o şi a găsit consolarea în mâncare.

După o perioadă şi-a dorit să facă o schimbare fiindcă Mariah Gentry plângea mereu şi era deprimatâ. A mers la sala de sport şi totul a căpătat alt sens pentru ea.

Descoperă povestea ei incredibilă a lui Mariah Gentry în rândurile de mai jos.

"Am pierdut în total 43 de kilograme. Eu am fost atlet, am jucat volei întreaga mea viață, dar la vârsta de 17 ani am aflat că am cancer osos. Osul genunchiului mi-a fost înlocuit cu o tijă de metal. Nu am putut să merg patru luni. După operaţie nu mai eram activă, mâncam şi m-am îngrăţat foarte mult. Am fost plâns mult şi eram deprimată, până am decis să fac schimbarea. Am mers la sală şi acolo am descoperit fericirea din nou. Sala este casa mea acum. Am ajuns să mă iubesc şi am renunţat complet la fast food. Când vrei să slăbeşti te ajută pozele, să vezi evoluţia. Acum mănânc controlat şi sunt atentă. Important este să ai în minte mereu de ce ai început." a declarat aceasta.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

C.L.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro