A fost arestat bărbatul care a împuşcat două persoane, duminică, în judeţul Iaşi! Iată care este starea victimelor

A fost arestat bărbatul care a împuşcat două persoane, duminică, în judeţul Iaşi! Iată care este starea victimelor

Bărbatul de 32 de ani care a împuşcat, duminică seară, două persoane din localitatea Tabăra, judeţul Iaşi, a fost reţinut de poliţişti pentru 24 de ore şi va fi prezentat magistraţilor cu propunere de arestare preventivă.

Agresorul, ameţit bine de aburul alcoolului a încercat să rezolve cu arma un conflict mai vechi pe care îl avea cu unul dintre bărbaţi, tatăl fostei sale iubite. Atât de pornit a fost împotriva bărbatului, că s-a decis să-l omoare. Noroc sau ghinion pentru bărbatul de 50 de ani: glonuţul tras de bărbat a nimerit artera femurală, ce a condus la o pierdere rapidă a sângelui, bărbatul fiind aprope de moarte.

După ce şi-a lăsat victima să zacă însângerat, acesta a plecat spre casă. Pe drum, şi-a mai împuşcat un consătean, de data aceasta în laba piciorului, semn că avea şi cu el de rezolvat probleme mai vechi.

Ambele persoane au fost transportate, duminică spre luni, la Spitalul "Sfântul Spiridin" din Iaşi. Tatăl, împuşcat în artera femurală, a ajuns direct la Terapie Intensivă. Cel de-al doilea bărbat împuşcat a fost internat, însă starea sa era stabilă.

M.C.


facebook whatsapp twitter pinterest