Aroganţă maximă a ginerelui lui Adrian Sârbu! Are cu ce! 

+2 click pentru
galerie

© facebook.com

Ginerele lui Adrian Sârbu este cunoscut ca un cal breaz de agenţii de circulaţie din mai multe judeţe, fiind prins de mai multe ori călcând pe lângă lege.

Sorin Bacula, soţul Almei Sârbu, a avut o perioadă în care adora să calce pedala de acceleraţie la maxim. Tocmai de aceea a şi fost amendat, în repetate rânduri, de poliţiştii de la Rutieră, însă aproape de fiecare dată a contestat sancţiunea contravenţională, în instanţă. Aşa se face că pe numele său există mai multe procese în Bucureşti, precum şi judeţele Călăraşi şi Prahova. 

Căsătorită pentru a doua oară, Alma Sârbu pare să nu treacă prin cea mai romantică perioadă a vieții ei. Ba chiar dimpotrivă, pentru că, susțin sursele noastre, între fiica multimilionarului Adrian Sârbu și Sorin Bacula lucrurile nu sunt tocmai OK. Mai mult, certurile lor ar fi devenit de notorietate în cercul lor de amici, cei doi vorbindu-și, de ceva vreme deja, doar când este imperios necesar. Iar acest lucru pare să se vadă perfect și în comportamentul social pe care îl au. Recent, deși se afla la Mamaia, la doi pași de casa în care locuiește cu Sorin, iar acesta nu avea un program încărcat, Alma a preferat să meargă la plajă însoțită doar de amicele sale și să se distreze fără soțul care o aștepta, probabil, degeaba, acasă. Mai mult decât atât, de-a lungul celor câteva ore petrecute pe șezlong, Alma a părut destul de agitată, ea povestindu-le amicelor ei prin ce greutăți trece în această perioadă. Alma s-a măritat, acum cinci ani, cu omul de afaceri constănțean Sorin Bacula, și s-a mutat după căsătorie într-un complex de apartamente din Los Angeles, unde prețul mediu al unui apartament era evaluat la jumătate de milion de dolari. Ulterior, cei doi au decis să se întoarcă în România, unde Alma a dat lovitura în plan profesional cu o serie de filme bine primite de public.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici!

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro