Aroganţă maximă a unui urmărit internaţional acuzat de trafic de migranţi sirieni! Ce face infractorul, în timp ce este căutat de Poliţie!

Un infractor periculos, acuzat de DIICOT de trafic de migranţi sirieni, umileşte Poliţia Română, postând pe Facebook imagini din locurile prin care s-a plimbat, în timp ce este dat în urmărire internaţională!
Pe lista celor mai urmăriţi infractori din România se află, de ceva timp, numele lui Ruben Ursulean (25 de ani), originar din judeţul Suceava, acesta fiind căutat pentru că pe numele lui a fost emis un mandat de arestare "pentru constituirea unui grup infracţional organizat şi trafic de migranţi". Teoretic, acesta se ascunde şi evită contactul cu tehnologia, pentru a nu fi localizat.
Practic, infractorul se distrează de minune, iar reporterii SPYNEWS au descoperit că acesta este foarte activ pe Facebook, postând aproape în fiecare zi imagini noi cu locurile pe care le-a vizitat prin Europa şi discută cu mătuşa lui stabilită în Spania, precum şi cu verii săi rămaşi la Suceava. Persoane care, dacă ar fi întrebate de poliţişti, ar putea să ofere detalii despre fugar. Interesant, cu toate că traficantul de migranţi postează des pe Facebook, anchetatorii nu au reuşit încă să îl localizeze, deşi ar putea să facă acest lucru în câteva minute, cu o precizie de câţiva metri.
Ruben Ursulean, din Brodina, judeţul Suceava, a fost arestat anul trecut, alături de Daniel – Gheorghe Cojocariu, Marius Morar, Mihai Viosiencu şi Eldar Grinciuc, de 33 de ani, născut în Chişinău, domiciliat în Fălticeni, după ce procurorii DIICOT – Serviciul Teritorial Suceava au organizat o acţiune de amploare şi au descoperit la domiciliile unora dintre suspecţi 13 migranţi – 11 afgani şi doi sirieni. Ulterior, traficanţii de migranţi au fost eliberaţi de judecători, iar acum poliţiştii încearcă să îi bage din nou după gratii.
Citeste si:

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro