Aroganţă maximă a unui urmărit internaţional! Cum s-a pozat "şmecherul"!

+5 click pentru
galerie

Un individ căutat în toată Europa le râde în nas poliţiştilor, postând aproape zilnic imagini cu locurile pe care le vizitează.

Eduard Benchia, dat în urmărire pe întregul continent, se distrează de minune, vizitând Europa, alături de un văr al său, în timp ce Poliţia Română aşteaptă să se prezinte la mititica.

Cea mai recentă postare pe Facebook a lui Eduard Benchia datează din 3 martie, unde apare călătorind cu o maşină, împreună cu vărul lui, Cătălin Ursache.

De altfel, acesta din urmă a făcut publice mai multe imagini în ultima perioadă, în care apare alături de infractorul dat în urmărire, din mai multe ţări din Occident. Interesant, deşi Benchia a fost condamnat în urmă cu jumătate de an, acesta apare în mai multe fotografii realizate în luna ianuarie a acestui an, la un chef organizat la o pensiune din nordul Moldovei – fapt ce sugerează că ar fi părăsit ţara chiar în timp ce era căutat de poliţie.

Pe 10 iulie 2017, Eduard Benchia a fost condamnat pentru ameninţare şi lovire, primind 11 luni de închisoare, cu executare: "Condamnă inculpatul Benchia Eduard, domiciliat in Oţeleni, jud. Iaşi, la pedepsele de: - 3 (trei) luni închisoare pentru savarsirea infractiunii de lovire sau alte violenţe; - 3 (trei) luni închisoare pentru savarsirea infractiunii de ameninţare prev. de art.206 alin.1 Cod penal, toate cu aplicarea cu aplicarea art.38 alin.1 Cod penal. În tem. art.38 alin.1 rap. la art.39 alin.1 lit.b Cod penal, aplică pedeapsa rezultantă de 5 (cinci) luni închisoare. În tem.art.15 al.2 din Legea 187/2012 revocă suspendarea condiţionată a executării pedepsei de 6 (şase) luni închisoare aplicată prin sen.pen.nr.208 /18.06.2012 a Judecătoriei Paşcani, pedeapsă pe care o adaugă la prezenta, urmând ca inculpatul să execute pedeapsa rezultantă de 11 (unsprezece) luni închisoare, în regim de detenţie".

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro