Aroganţă maximă! Ce face "piţi cu BMW" după ce a schilodit un om

Piţipoanca din Constanţa care l-a mutilat pe Gheorghe Chioaru - preşedintele Federaţiei „Omenia” a Caselor de Ajutor Reciproc a Pensionarilor din România - face aroganţe maxime, deşi este la un pas de condamnare.

În aşteptarea unei decizii în dosarul în care este acuzată de vătămare corporală din culpă, Simona Tănase se pregăteşte intens pentru o eventuală condamnare. Fotografiile obţinute de reporterii spynews.ro o arată pe tânăra de 26 de ani pe la tot felul de petreceri: pe un iaht în largul oraşului Sorentto, din Italia, la un chef de fiţe unde însăşi Loredana îi cântă la ureche sau alături de prieteni cocoţaţi pe mese. Unde mai pui că - în urmă cu câteva săptămâni - fosta iubită a lui Răducu Mazăre, mare amatoare de genţi de firmă, şi-a "tunat" buzele cu botox. 


O viaţă frumoasă pentru tânăra care peste numai câteva zile este aşteptată în faţa judecătorilor Curţii de Apel Bucureşti şi ar putea - cel puţin teoretic - să ajungă în spatele gratiilor.

Magistraţii vor decide dacă menţin sau nu decizia luată în luna decembrie 2014 de Judecătoria Sectorului 5. Atunci, Tănase a fost condamnată la trei ani de închisoare cu suspendare pentru săvârşirea infracţiunii de vătămare corporală din culpă. În plus, bruneta trebuie să presteze 120 de zile de muncă în folosul comunităţii în cadrul Inspectoratului şcolar judeţean sau a Agenţiei judeţene de ocupare şi formare Constanţa.
Instanţa a consfinţit atunci şi "contractul de tranzacţie (...) încheiat între partea civilă Chioaru Gheorghe (victima Simonei Tănase) şi asigurătorul SC Uniqua Asigurări SA, având ca obiect achitarea în totalitate a pretenţiilor materiale şi morale în cuantum de 80.000 euro - echivalent a 380.936 lei formulate de către partea civilă".


Potrivit poliţiştilor, în 2010, Simona Anastasia Tănase, în vârstă de 19 ani la vremea respectivă, din Constanţa, se afla la volanul unui autoturism marca BMW, model X6, şi se deplasa pe strada Mihai Viteazu, dinspre Tomis Mall către strada Traian. În momentul în care a ajuns la intersecţia cu bulevardul Ferdinand, au continuat poliţiştii, Simona Anastasia Tănase nu ar fi respectat semnificaţia culorii semaforului, ar fi pătruns în intersecţie şi a lovit un automobil. Ulterior impactului, BMW-ul a ricoşat pe trotuarul din faţa Teatrului Fantasio, accidentându-l grav pe Gheorghe Chioaru. După mai multe intervenţii chirurgicale, preşedintele Federaţiei „Omenia” a Caselor de Ajutor Reciproc a Pensionarilor din România şi-a pierdut un picior.

Citeşte şi

Gică Popescu ajunge din nou în faţa instanţei! Află ce le cere internaţionalul judecătorilor

Răsturnare de situaţie în dosarul incendiului de la restaurantul Beirut!


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro