Artist de top, tată cu "japca" pentru trei copii! El zice că nu poate, însă ea îl obligă

Doru Todoruţ, de la Deepcentral, va fi tată cu forţa, după ce a divorţat, motivul fiind, potrivit gurilor rele, infidelitatea repetată a cântăreţului.
La finalul săptămânii trecute, Rocsana Todoruţ a decis să tranşeze relaţia pe care o are cu fostul ei soţ după divorţ şi le-a cerut judecătorilor să ia o decizia în privinţa celor trei fetiţe pe care le are cu artistul. Femeia ar fi cerut să se tranşeze, o dată pentru totdeauna, care este rolul lui Doru în viaţa copiilor: fie ca Doru să se implice mai mult în viaţa fiicelor sale, fie să i se acorde ei custodia exclusivă a minorelor. Dosarul a fost înscris la judecătoria Buftea. Un prim termen de judecată nu a fost stabilit. 
Cererea Rocsanei vine în condiţiile în care, potrivit informaţiilor obţinute de reporterii spynews.ro, în ultimii ani s-a ocupat singură de cele trei fetiţe. Doru Todoruţ s-ar fi implicat destul de puţin în creşterea lor, având în vedere că are un program extrem de încărcat. "Încerc să fiu un tată bun, mă străduiesc, însă nu-mi iese mereu. Poate că experienţa de învăţător m-a ajutat în creşterea lor", mărturisea îndrăgitul artist, pentru spynews.ro, cu ceva vreme în urmă. Cei doi au decis să divorţeze la notar, în decembrie 2013, motivul - invocat de presa tabloidă - fiind  infidelitatea repetată a cântăreţului.

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro