Artiştii îşi exprimă regretul faţă de familiile celor care şi-au pierdut apropiaţii în accidentul din Muntenegru!

+2 click pentru
galerie

Artiştii sunt alături de familiile celor decedaţi în accidentul din Podgorica petrecut zilele trecute. Alexandra Ungureanu împreună cu Adi Cristescu vor dedica melodia "Lacrimi", în sprijin moral şi în semn de solidaritate.

Cei doi artişti au hotărât ca în Ziua de Doliu Naţional să dedice o piesă specială familiilor care şi-au pierdut persoanele apropiate în accidentul din Muntenegru. Adi Cristescu a postat ieri, pe facebook, un status în care îşi exprimă regretul şi mulţumeşte locuitorilor din Muntenegru pentru ajutorul acordat răniţilor. "În semn de solidaritate cu familiile victimelor tragediei din Muntenegru, mâine (astăzi, n..r) la Neaţa cu Răzvan şi Dani, Alexandra Ungureanu şi cu mine dedicăm piesa "Lacrimi" tuturor celor care sunt cu sufletul alături; şi muntenegrenilor, care au arătat că sunt cu adevarat Oameni. Vă mulţumim!".

Astăzi este zi de doliu naţional în memoria victimelor accidentului din Muntenegru. Este a şaptea zi de doliu naţional în ultimii 23 de ani şi prima dată când este decretată în memoria victimelor unui accident rutier.

Foto: Facebook

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro