Cinci alimente pe care le mâncăm mereu greșit!
Publicat pe 18.02.2017 la 20:48 Actualizat pe 18.02.2017 la 21:08
Le consumăm aproape zilnic, însă niciodată nu o facem corect. Aceste alimente se consumă total diferit față de cum suntem noi obișnuiți.
Le consumăm aproape zilnic, însă niciodată nu o facem corect. Aceste alimente se consumă total diferit față de cum suntem noi obișnuiți.
Fie că ne complicăm să le desfacem, să le curățăm sau murdărim totul în jurul nostru atunci când vrem să le savurăm, aceste alimente ne dau bătăi de cap. Nici nu vă gândeați cât de simplu este să le măncăm fără să ne ia mult să le desfacem sau curățăm.
Kiwi
De cele mai multe ori ne chinuim să le curățăm de coaja cu puf și putem ajunge să ne tăiem din cauză că este foarte alunecos. Fructul trebuie tăiat în două și servit cu lingurița.
Pepenele
Ne murdărim hainele, pe față atunci când încercăm să savurăm o felie de pepene, însă nu procedăm corect. Felia de pepene se taie în formă de triunghiu, iar mai apoi se îndepărtează marginile.
Mandarinele
Ne lipim mâinile de fiecare dată când curățăm o mandarină. Există o metodă simplă la care putem apela fără a mai avea mâinile lipicioase. Se taie partea de sus și partea de jos a mandarinei, apoi se taie pe lateral. Mandarina se va desface imediat și va fi mai ușor de mâncat.
Strugurii și roșiile cherry
Dacă vrem să tăiem aceste două alimente pe jumătate, se așează între două farfurii, iar mai apoi se presează și se trece cu cuțitul pe jumătatea lor. Nimic mai simplu și mai rapid!
Avocado
Mulți nu știu cum se curăță corect un avocado, iar de cele mai multe ori ajung să strite alimentul. La avocado se procedează la fel ca la kiwi. Se taie pe jumătate și se savurează cu o linguriță.
D.S.