Asta este UMILINȚA supremă! Ce a făcut Beyonce de România pentru bani! VIDEO

După ce viața ei părea că s-ar fi liniștit, Mădălina Dumitriu, cunoscută în showbiz sub pseudonimul de Beyonce de România pare să se lipească de scandaluri mai ceva ca timbrul de scrisoare. Iar de această dată, fosta iubită a lui Nicolae Guță a ajuns în situația de a se umili cumplit pentru bani.

O filmare de-a dreptul halucinantă a ajuns pe adresa de pont a recației Spynews.ro. Iar acolo, Beyonce de România pare să fie pusă într-o situație incredibilă. Mai exact, filmarea, făcută recent, o arată pe Beyonce de România, într-o mașină, seara, părând dispusă să facă orice pentru suma de 7.500 de lei. Astfel, după ce se prezintă, Beyonce explică că a luat un împrumut pe 10 martie de la cel pe care îl prezintă drept ”prietenul ei” George și se obligă să îi restituie două săptămâni mai târziu.
Iar jurămânul făcut că își va îndepli obligațiile față de ”amicul ei” este unul de-a dreptul șocant, el neputând fi așternut în articol, cu atât mai mult cu cât sunt folosite cuvinte extrem de vulgare la adresa propriei sale familii. 
De altfel, problemele financiare ale Mădălinei par să fie cunoscute, ea cerându-i, în repetate rânduri, lui Nicolae Guță, tatăl fetiței sale, să o ajute financiar, mai ales că, de ceva vreme încoace, problemele ei de sănătate s-au înrăutățit, iar cheltuielile sale au crescut exponențial.
Citește și:


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro