Astăzi e zi de Doliu Naţional! Drapelul României a fost arborat în bernă!

Astăzi este zi de doliu naţional în memoria victimelor accidentului din Muntenegru, iar în toată ţara va fi păstrat un moment de reculegere timp de 3 minute. Drapelul României a fost arborat în bernă, în cadrul unei ceremonii ce a avut loc la ora 9.00, unde a fost prezent şi premierul Victor Ponta.

Premierul Victor Ponta şi ministrul Apărării Naţionale, Mircea Duşa, au participat, astăzi, la ceremonia publică dedicată Zilei Drapelului Naţional, în Piaţa Tricolorului din Bucureşti. Drapelul a fost adus în piaţă şi binecuvântat de un preot militar, apoi ridicat pe catarg în acordurile Imnului naţional al României. Este a şaptea zi de doliu naţional în ultimii 23 de ani şi prima dată când este decretată în memoria victimelor unui accident rutier. Toate activităţile se vor întrerupe, timp de trei minute, pentru păstrarea unui moment de reculegere. Posturile naţionale de radio şi televiziune îşi vor adapta programul, iar manifestările culturale, artistice şi sportive programate astăzi vor fi amânate. Doliul Naţional a fost decretat şi în Muntenegru.
Autocarul cu turiştii români s-a răsturnat, duminică, în jurul orei 18.00 a României, într-o prăpastie din Muntenegru. Accidentul s-a soldat cu 18 morţi şi 29 de răniţi.

Foto: Captură Antena 3


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro