Atenţie, bărbaţi! Să nu vă băgaţi niciodată penisul în aceste alimente! Uite ce coşmar vă aşteaptă!

Ce se întâmplă dacă introduci penisul în fructe © pixabay

Un bărbat care, din curiozitate şi mai apoi din plăcere, a ajuns să facă sex în repetate rânduri cu o nucă de cocos a trăit coşmarul vieţii. Nu este sub nicio formă indicat ca penisul să atingă interiorul fructelor scrie metro.co.uk.

Fructele, legumele şi alte obiecte nu sunt făcute pentru contactul cu zonele intime. Sunt pline de zahăr, care poate răni pielea delicat a penisului, dar şi a vaginului. Introducerea organului în alimente poate duce la arsuri în cazul produselor calde, conţinutul ridicat de acid duce la răni pe piele, iar suprafeţele dure îţi pot da iritaţii şi durere.

Povestea lui coconutthrowaway69 a şocat internetul.
"În urmă cu aproximativ opt ani am trăit în Africa de Sud, unde climatul este cald. Mama mea, pe vremea aceea, ţinea un regim sănătos şi unul dintre alimentele pe care le cumpăra era nuca de cocos. Cumpăra câteva de săptămână de la un magazin local."
Fiind un bărbat tânăr cu apetitul deschis, coconutthrowaway69, aşa cum s-a intitulat bărbatul pe Internet, şi-a inserat penisul în nuca de cocos pentru senzaţii unice.
"Se simte chiar bine. Am strecurat nuca de cocos sub pat şi mi-a continuat ziua. Timp de o săptămână, aceasta a fost plăcerea mea. De fiecare dată când simţeam nevoia de plăcere, o scot de sub pat, adaug unt ca lubrifiant şi fac sex cu ea. (...) La o săptămână după ce am făcut asta în fiecar zi, am început să observ la mine în cameră mai multe muşte ca de obicei, dar şi un miros foarte neplăcut. Am decis să mai fax sex cu nuca de cocos încă o dată, apoi să o schimb. Dar a fost cea mai are greşeală. Motivul petru care erau atât de multe muşte a fost pentru că acolo se ouaseră. Am început să simt o senzaţie foarte ciudată. Când am scos penisul, era acoperit de unt mucegăit, spermă şi muşte care se plimbau pe organ."
Bărbatul  a ales să îşi facă povestea publică  şi să îi avertizeze pe toţi bărbaţii să nu încerce să facă aşa ceva. 

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

S.O.


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro