Atenţie! Conturile de Facebook ale angajaţilor, monitorizate de şefi
Publicat pe 14.07.2015 la 22:15 Actualizat pe 14.07.2015 la 23:17
Foloseşti Facebook sau alte reţele de socializare? Trebuie să ai grijă cât de des le utilizezi la locul de muncă, fiindcă şeful este cu ochii pe tine.
Foloseşti Facebook sau alte reţele de socializare? Trebuie să ai grijă cât de des le utilizezi la locul de muncă, fiindcă şeful este cu ochii pe tine.
S-a inventat o aplicaţie care îi spionează pe cei care, la serviciu, stau prea mult pe Facebook sau pe Youtube. Cu noua aplicaţie, orice şef poate vedea clar ce site-uri sunt accesate şi pentru cât timp de către fiecare angajat al său, conform Observator.
Statisticile arată că în jumătate din timpul pe care îl petrec la muncă, angajaţii accesează diverse site-uri pe net.
Vrei să dispari definitiv de pe Facebook? Metoda prin care îţi ștergi de tot contul şi toate postările
Facebook creează dependenţă. De asemenea, populara reţea socială este instrumentul perfect pentru a alimenta invidia faţă de viaţa aparent perfectă a unor prieteni. Dacă nu vă personalizaţi un pic modul în care primiţi notificări pe mobil sau desktop, este foarte posibil ca o zi de muncă să devină complet ineficientă. Cu alte cuvinte, există incredibil de multe motive pentru care ar fi bine să ştii cum dispari definitiv de pe Facebook. Ca orice altă formă de dependenţă, important este să treci prin două etape.
În primul rând, trebuie să conştientizezi că ai o problemă şi să realizezi că beneficiile utilizării unui cont de Facebook nu compensează impactul negativ asupra stilului vostru de viaţă. A doua etapă implică un pic de cercetare. Motivul din spatele acestui tutorial constă în faptul că nu e atât de simplu pe cât credeaţi să vă ştergeţi contul şi toate postările de pe Facebook.
Ştergerea unui cont de Facebook este o acţiune cu urmări permanente. Dacă există o şansă infimă să doriţi să intraţi din nou pe reţeaua socială, decât să vă ştergeţi complet profilul, mai bine îl dezactivaţi. Astfel, chiar dacă rezistaţi tentaţiei de a intra pe pagina personală de Facebook, puteţi trăi cu confortul psihologic că aceea există în continuare.
L.F.
Citeşte şi: