Atenție, fetelor! Ce fac unii bărbați în timpul unei partide de amor pe ascuns. Mare grijă, e foarte grav!

Stealthing este o practică din ce în ce mai îngrijorătoare. © Hepta

Există o practică îngrijorătoare care poartă numele de „stealthing”. Pentru cei ce o inițiază, este o glumă. Pentru victimele acestui act, este un act de violare emoțională și fizică. Cel mai înfiorător este faptul că oricine poate fi afectat de acest fenomen – inclusiv tu.

Practica stealthing face referire la scoaterea prezervativului în timpul actului sexual, fără ca partenerul să știe acest lucru. Termenul provine de la cuvântul din limba engleză „stealth”, care definește o acțiune făcută pe ascunsă, cu intenții conspirative.

Prin natură, fenomenul este greșit și periculos din multe puncte de vedere. În primul rând, expune partenerul la riscul unei sarcini nedorite. Apoi, urmează posibilele boli venerice, precum și trădarea încrederii, care lasă efecte îndelungate pe psihicul cuiva.

Ce boli cu transmitere sexuală riști: chlamydia, herpes, negi genitali, gonoree, sifilis, infecții, hepatită B, HIV/SIDA și altele.

Din păcate, legislația nu prevede nimic împotriva acestor practici extrem de periculoase. Mai mult de atât, există și persoane care participă în stealthing voluntar și cu intenția clar definită de a transmite boli sexuale către tot mai mulți oameni.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

A.P.


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro