Atenţie, imagini şocante! Un pensionar a încercat să decapiteze doi tineri, în mijlocul străzii, la Dristor! Bătrânelul terorist

Scene incredibile, astăzi, în Capitală, după ce un cuplu a fost atacat, în plină zi, de un pensionar înarmat cu o baionetă.
Totul a plecat, potrivit tinerei care a fost atacată de bătrânelul terorist, de la un incident petrecut în urmă cu trei săptămâni. "L-a bătut pe un vecin de 90 de ani, eu am văzut agresiunea şi am chemat poliţia, apoi am încercat să îi despart. Eram cu prietenul meu. Ne-a alergat cu cuţitul şi baioneta. Poliţia nu i-a făcut nimic atunci. El se laudă că nu îi e frică să se întoarcă la puşcărie, fiindcă a mai făcut 18 ani de închisoare. Astăzi m-a pândit de după gard. Când am trecut prin faţa casei, a venit pe furiş, pe la spate, şi a încercat să mă taie cu cuţitul. Am reuşit să fug, apoi m-a urmărit, urlând că mă omoară. Am fost la poliţie, însă mi s-a spus că nu au ce să îi facă, atâta timp cât nu m-a tăiat. O să îl las să îmi înfigă baioneta în spate, ca să îşi facă poliţia treaba!", a declarat tânăra pentru SPYNEWS, vizibil speriată.
Citeste si:

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro