Atenție mare la micii și cârnații de 1 mai! Riscați să vă îmbolnăviți
Publicat pe 27.04.2022 la 16:02 Actualizat pe 27.04.2022 la 16:03
Atenție mare la ce puneți pe masă de 1 mai. Micii și cârnații prezintă un risc de îmbolnăvire. Ziua de 1 mai este foarte de așteptată de românii din toată țara mai pentru a încinge grătarele și a da noroc cu prietenii de pahar. Ei bine, înainte a vă alege produsele pentru grătar, trebuie să știți că riscați să vă îmbolnăviți în urma petrecerii.
- Micii de 1 mai, un pericol pentru sănătate
- Ce ingrediente conțin în această perioadă
Micii sunt vedeta grătarului de 1 mai. Înainte de alegerea micilor pentru grătarul de 1 mai, românii trebuie să știe la riscuri se expun și care sunt expuși. Costel Stanciu, președintele Asociației Pro Consumatori, a explicat pentru Antena 3 care sunt riscurile cărnii de mici în această perioadă și ce conține aceasta.
Cum puteam mânca mici după rețeta tradițională
De asemenea, specialistul a explicat cum putem evita micii cu rețeta care a suferit modificări. Acesta spune că există o soluție salvatoare, dar un preț dublu. Există o aplicație care arată exact micii care sunt făcuți din carne 100%. Respectivele produse sunt atestate de Ministerul Agriculturii.