ATENŢIONARE METEO de ninsoare, precipitații mixte și polei, valabilă până mâine în întreaga țară

Ninsorile continuă în România. După un început de iarnă timid, gerul şi zăpada pun stăpânire pe ţara noastră. Meteorologii au emis, astăzi, o nouă informare de ninsori, precipitații mixte și polei, valabilă mâine, în întreaga țară

Potrivit Administrației Naționale de Meteorologie, în intervalul 6 ianuarie, ora 4.00 — 6 ianuarie, ora 22.00, temporar vor fi precipitații mixte ce vor favoriza formarea poleiului, iar aria acestora va fi în extindere treptată dinspre partea de sud-vest a teritoriului, cuprinzând cea mai mare parte a țării.

Spre sfârșitul nopții, depunerile de polei se vor semnala local în Oltenia, sudul Banatului și sud-vestul Munteniei, iar mâine poleiul se va forma și în restul Munteniei (inclusiv în zona Municipiului București) și pe arii restrânse în Dobrogea.

După-amiaza și în prima parte a nopții de 6 spre 7ianuarie poleiul va fi prezent local și temporar, mai ales în regiunile din jumătatea de nord a țării.

Începând din cursul nopții de 6 spre 7 ianuarie vor predomina ninsorile, în special în nord-est și în zona de munte, iar în sud-est va ploua și se vor cumula cantități de apă mai importante.

Citeşte şi:

VIDEO / A luat un cuţit şi a făcut o gaură în gheaţă. Ce a urmat a uimit o lume întreagă. Trebuie să vezi asta cu ochii tăi

Meteorologii AVERTIZEAZĂ! Codul GALBEN de POLEI! Vezi care sunt zonele vizate!

Foto: Observator


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro