Au chemat popa în celulă, ca să-i scape de o fantomă! Ce le făcea stafia, în somn!

+3 click pentru
galerie

© kevinsgiles.com

Deținuții unuia dintre cele mai mari penitenciare din Romnânia au cerut, disperați, intervenția preotului închisorii, după ce au anunțat conducerea că fantoma unui fost pușcăriaș, decedat de curând, îi terorizează în fiecare noapte!

Surse din cadrul Administrației Penitenciarelor au dezvăluit, în exclusivitate pentru spynews.ro, că un grup de deținuți încarcerați la Penitenciarul Rahova au făcut, recent, o cerere cu totul neobișnuită. Aceștia au solicitat directorului să-l trimită pe preotul închisorii la camera 17, unde cei care își execută pedeapsa acolo ar fi bântuiți de fantoma unui fost coleg de celulă. Deținuții, majoritatea condamnați pentru trafic de droguri, au spus conducerii că, de ceva vreme, la scurt timp după ce se dă stingerea, spiritul fostului lor coleg "li se lasă rece pe piept", le bate în rama de la paturi sau, pur și simplu, îi dezvelește în timpul somnului. 

Ca urmare, preotul ar fi ținut deja o slujbă în celula cu pricina, unde, ulterior, s-ar fi lăsat liniștea, lucru dedus prin aceea că deținuții nu au revenit cu o nouă cerere legată de alungarea presupusei fantome. Referitor la acest subiect, purtătorul de cuvânt al Penitenciarului Rahova, Gabriela Livadariu, a declarat că "problemele de natură personală invocate de deținuți nu pot fi făcute publice".

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de facebook oficială: Spynews.ro!
Avem și Instagram. Ne poți da follow aici!

 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest