VIDEO / Au ieşit la masă, dar s-a sfârşit tragic! Doi părinţi şi-au pierdut copilul la restaurant: "A murit în braţele mele şi ale tatălui lui"

captura video

Au ieşit să ia cina împreună cu copilul, însă nu se aşteptau să fie ultima seară petrecută în familie. Un copil de 2 ani a murit, după ce s-a înecat cu struguri în timp ce se afla cu părinţii lui la restaurant.

Au ieşit în oraş şi sperau să petreacă câteva ore frumoase împreună ca familie, însă nu s-au gândit nicio clipă că avea să fie ultima dată când îşi vor mai vedea fiul.

Jacob Jenkins, un băieţel de numai 2 ani, a încetat din viaţă, după ce s-a înecat cu struguri. Micuţul se afla la restaurant cu părinţii lui.

"Lui Jacob i-au crescut aripi de înger şi la ora 7 pm vom elibera baloane galbene în memoria lui. Am decis să-l lăsăm să plece şi să ştie că ne gândim la el şi-l păstrăm în gândurile noastre. Nu am putut face nimic. Jacob a murit în braţele mele şi ale tatălui lui, având familia alături", a declarat Abigail, mama băieţelului pentru metro.co.uk.

Citeşte şi:

Accident TERIBIL în România. Un copil a murit, alţi doi au fost duşi la spital!

Un cuplu din Bucureşti, împreună cu cei doi copii ai lor, rămas blocat pe munte, din cauza zăpezii

A.E.D.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro