Au născut, deşi sunt VIRGINE. Ceea ce părea un MIRACOL a devenit o modă

Ceea ce părea doar un miracol din cultura creştină (n.r. - mitul Fecioarei Maria) tinde să se transforme într-o modă în Occident. Graţie progreselor ştiinţei, femeile nu mai trebuie să întreţină relaţii sexuale cu un bărbat dacă vor copii.

Metro, care citează "Mail on Sunday", anunţă că numai în Marea Britanie, în ultimii ani, sunt 25 de cazuri de femei care au născut deşi erau virgine.

Ele au preferat să facă un tratament de fertilizare. Maha Ragunath, de la clinica "Care Facility", susţine că a ajutat trei virgine să nască.

"Când le întreb de ce vin să facă tratament, deseori ele spun că sunt pregătite să nască un copil, dar că nu vor să mai aştepte să găsească un partener potrivit. Un procent mic dintre ele nu au avut niciodată o relaţie sentimentală şi nu au avut nici relaţii sexuale. Ele sunt extrem de fericite să meargă mai departe în viaţă, pe cont propriu, şi nu le pasă de implicaţiile care ar putea apărea sau cum se vor descurca într-o viitoare relaţie", a spus Maha Ragunath.

Există şi voci care critică această modă. "Ce reprezintă un copil pentru aceste femei? Un ursuleţ de pluş pe care îl ia de pe o etajeră? Mesajul naturii este că un bărbat şi o femeie pot avea copii şi sunt tristă să văd că noi denaturăm asta. Rolul diminuat al tatălui nu este de dorit pentru un copil", a declarat Josephine Quintavalle, membra a Comitetului pentru Eticile Reproducerii.

SURSA FOTO: A1.ro

CITEŞTE ŞI: 
Băutura lui Hipocrat prin care femeile pot afla dacă sunt gravide

Lucruri pe care trebuie să le faci înainte de a rămâne însărcinată

T. C.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro