Au ucis un român de 21 de ani în Anglia! Este cutremurător cine sunt criminalii

Răzvan Sîrbu © protv.ro

Un băiat de doar 21 de ani a fost ucis cu sânge rece în Anglia. Acesta era român, se numea Răzvan Sîrbu şi locuia într-un cort într-o pădure.

Tulburător este faptul că cei găsiți vinovați pentru unciderea lui Răzvan Sîrbu sunt doi adolescenţi, care după comiterea cumplitului fapt au încercat să îşi ascundă urmele.

Trupul neînsufleţit al tânărului ucis a fost găsit de o persoană care își plimba câinele, iar la autopsie mediicii legişti au descoperit că aceasta a murit în urma mai multor fracturi craniane și faciale.

Potrivit presei străine, unul dintre criminali a motivat că a comis acest gest pentru că i s-a părut amuzant.

Un reprezentant al Poliției din Kent a declarat:  „A fost un atac nemilos împotriva unui tânăr care nu s-a putut apăra. Răzvan Sîrbu a fost subiectul unui atac oribil, care nu a fost provocat. A fost bătut în mod repetat și rănit grav. Investigația a scos la lumină că și alți suspecți au fost implicați în crimă, dar din cauza refuzului lor de a admite ce au făcut nu vom afla niciodată de ce l-au atacat.”

Charlie White și Alex Macdonald au fost găsiţi vinovaşi. Totodată, a fost pus sub acuzare și un al treilea suspect, James Buckley.

Dacă vrei să fii la curent cu cele mai noi ştiri din ţară, dar şi din întreaga lume, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem şi pagină de Instagram.
C.L.

 


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro