Au venit să-l sprijine. Greii Stelei au ajuns la Curtea Supremă

Au decis să fie alături de Gigi Becali în cele mai grele momente din viaţa latifundiarului. Greii Stelei au venit dis-de-dimineaţă pentru a asista la sedinţa de judecată în dosarul Valiza, dosar în care omul de afaceri ar putea primi o nouă condamnare.

MM Stoica, Teia Sponte şi Victor Piţurcă sunt deja pe holurile instanţei supreme. În scurt timp este aşteptat şi Gigi Becali, finanţatorul Stelei urmând să fie adus de la penitenciarul Rahova pentru a răspunde mai multor acuzaţii de corupţie.
Potrivit rechizitoriului întocmit de procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie, în 11 mai 2006, finanţatorul FC Steaua ar fi promis fiecărui jucător al clubului "Gloria 1922 Bistriţa" sume de bani cuprinse între 5.000 şi 10.000 de euro pentru ca aceştia să îşi îndeplinească atribuţiile de serviciu prevăzute în contractele de muncă, Regulamentul intern al clubului şi în Regulamentul Federaţiei Române de Fotbal. Concret, fotbaliştilor de la Bistriţa li se cerea să-şi apere corect şansele şi să obţină un rezultat favorabil în meciul cu Rapid Bucureşti din 12 mai 2006.
Doi ani mai târziu, în perioada 4-7 mai 2008, Becali a oferit suma de 1.700.000 de euro jucătorilor de la "Universitatea Cluj" aflaţi pe foaia de joc pentru meciul din etapa a 34-a Campionatului Naţional de Fotbal - Liga I - aproximativ 100.000 de euro pentru fiecare -, aceştia urmând, la fel ca în cazul precedent, să îşi îndeplinească îndatoririle de serviciu, să-şi apere corect şansele şi să câştige meciul cu "CFR 1907 Cluj", preciza DNA.
La Curtea de Apel, toţi inculpaţii din Dosarul Valiza au fost achitaţi.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro