AUDIO / Cannabis vândut la liber, cu un simplu click! SPYNEWS a descoperit o afacere de milioane, derulată chiar sub nasul autorităţilor! Înregistrare bombă!

Traficanţii de droguri au, acum, un sprijin de nădejde: o firmă din Capitală vinde, în schimbul unor sume consistente, seminţe de cannabis, cu un singur click.
Reporterii SPYNEWS au descoperit că oricine îşi poate procura seminţe de cannabis accesând un site deţinut de o firmă din Capitală, înfiinţată în urmă cu aproximativ patru luni. Clienţii pot adăuga în coşul virtual seminţele dorite şi, beneficiind de "discreţie totală", după cum explică administratorii site-ului, primesc produsele prin curier, cu plata ramburs. 
Vânzarea de seminţe de cannabis este legală în ţara noastră, după cum ne-au precizat surse din cadrul Poliţiei, însă cultivarea plantelor este considerată trafic de droguri, aşa că patronii site-ului au menţionat că nu recomandă ca seminţele să fie plantate şi au avertizat că cei care vor să crească în casă cânepă sunt pasibili de puşcărie.
Aşa că, teoretic, cei care cumpără seminţe de cannabis le pot doar colecţiona sau păstra în vitrină, în sufragerie, pentru a-şi impresiona musafirii. În ciuda celor menţionate pe site, un reprezentant al firmei a admis, tacit, că ştie care este destinaţia seminţelor. 
Asta rezultă dintr-o conversaţie halucinantă purtată între un angajat al site-ului respectiv şi un reporter incognito de la SPYNEWS care s-a dat drept client dornic să achiziţioneze diverse seminţe de cannabis, în valoare de 1.000 de lei. Pentru a elucida dacă reprezentanţii firmei ştiu că seminţele vândute vor ajunge, în final, ţigări cu marijuana, reporterul a forţat nota şi i-a menţionat de mai multe ori angajatului în cauză că doreşte să le planteze şi că vrea ca seminţele să nu fie sparte, "ca să crească ceva frumos".
După acest dialog, reporterul a mai purtat o discuţie cu angajatul respectiv, în cadrul căreia i-a explicat că este jurnalist. În mod bizar, după doar câteva minute, site-ul s-a "evaporat", fiind şters în totalitate din spaţiul virtual. (foto jos)
Au rămas, însă, capturile de ecran efectuate de jurnaliştii noştri, care anticipaseră mutarea vânzătorilor de seminţe de cannabis.
Citeste si:

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro