Avertizare meteo: COD GALBEN de furtună însoţită de grindină şi descărcări electrice în câteva judeţe din ţară

Furtuna © pixabay.ro

Meteorologii au emis o nouă avertizare meteo de cod galben. Este furtună însoţită de descărcări electrice şi grindină în câteva judeţe din ţară. 

COD GALBEN, valabil de la 12-09-2017 ora 8:05 până la 12-09-2017 ora 9:30

In zona : Județul Alba: Cetatea de Baltă, Fărău, Jidvei, Valea Lungă;
Județul Sibiu: Mediaș, Copșa Mică, Alma, Alțina, Axente Sever, Bazna, Blăjel, Brateiu, Dârlos, Loamneș, Micăsasa, Mihăileni, Moșna, Nocrich, Șeica Mare, Șeica Mică, Slimnic, Târnava, Valea Viilor, Vurpăr;
Județul Mureș: Târnăveni, Adămuș, Băgaciu, Bichiș, Gănești, Mica;

Se vor semnala  frecvente descărcări electrice, intensificări de scurtă durată ale vântului, grindină de dimensiuni mici, averse ce vor cumula 20 - 25 l/mp

INFORMARE METEOROLOGICĂ

Informarea meteorologică este valabilă în perioada 11 septembrie - 12 septembrie începând cu ora 17:00 până la ora 21:00.

În intervalul menţionat, temporar, vântul va avea intensificări în majoritatea regiunilor, cu viteze la rafală de 45...50 km/h, iar în Banat, Dobrogea și la munte, pe arii restrânse, de peste 55...60 km/h.

În noaptea de luni spre marți (11/12 septembrie) și pe parcursul zilei de 12 septembrie, în Oltenia, Banat, Crișana, Maramureș, Transilvania, jumătatea de nord a Moldovei, la deal și la munte, vor fi și intervale de timp cu averse, descărcări electrice și posibil grindină, iar cantitățile de apă vor depăși local 15 l/mp și izolat 25...30 l/mp.

Sursa ANM.

Dacă vrei să fii la curent cu cele mai noi ştiri din ţară, dar şi din întreaga lume, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem şi pagină de Instagram.

C.P.


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro