Aveţi mare grijă! Această metodă de "furt-viteză" nu pare să dea greş

De-a lungul timpului, hoţii au descoperit tot felul de metode prin care să îşi perfeţioneze tehnicile, dar aceasta pare a fi una infailibilă, reuşind să lase victimele cu gura căscată, la propriu.


Pentru a nu fi prinşi, doi hoţi s-au gândit ce le-ar putea perfecţiona „metoda de lucru”, astfel că au apelat la un scuter, pentru a putea prinde viteză, atât ei, cât şi „prada”. După două ture în care au studiat foarte bine terenul, cei doi hoţi au accelerat, trecând printre doi pietoni, care stăteau de vorbă pe telefoanele mobile, smulgându-le efectiv gadget-urile din mână.


Până să îşi dea seama ce s-a întâmplat de fapt, victimele au rămas cu buza umplată, căci hoţii ajunseseră deja la următoarea intersecţie, cu tot cu telefoanele lor. Prinşi în discuţiile pe care le aveau, victimele nu au avut nicio şansă să vadă feţele hoţilor, sau numărul de înmatriculare al motocicletei.

Citeşte şi:

Restaurantul vedetelor, prădat în 30 de secunde! Paguba - de ordinul zecilor de mii, autorul - liber! Totul a fost filmat!

Face orice ca să își scape iubitul de pușcărie! Cea mai sexy ispită de pe ”Insula Iubirii”, gest suprem de dragoste

VIDEO / Colaborare istorică într-un furt! I-am prins în flagrant! Poliţia Română şi Jandarmeria, un duo de excepţie!


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro