Aveţi planuri în weekend? Iată cum va fi vremea sâmbătă şi duminică!

Sursa foto Hepta

Weekendul va debuta cu temperaturi apropiate de cele normale pentru această perioadă a anului. În cursul zilei, cerul va fi variabil, cu înnorări în Moldova şi Dobrogea, parţial, în Bărăgan, Transilvania şi Maramureş, unde cu totul izolat şi trecător vor fi ploi slabe sau burniţe, iar pe crestele montane înalte vor mai fi posibile precipitaţii mixte, anunţă Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM).

În primele ore de weekend pe arii restrânse în regiunile vestice şi izolat în cele sudice, se va semnala ceaţă sau nebulozitate joasă. Noaptea, cerul va fi variabil, exceptând zonele joase de relief, cu precădere din vestul, nord-vestul, centrul şi sudul teritoriului, unde local vor fi nori de nivel jos şi ceaţă. Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificări în regiunile estice şi la munte. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 10 grade şi 18 grade, iar cele minime se vor încadra între -2 şi 9 grade, mai scăzute în depresiuni spre -4 grade.

În Capitală

Valorile termice se vor menţine apropiate de cele normale pentru această perioadă a anului. Cerul va fi variabil, cu nori de nivel jos sau ceaţă la începutul zilei. Vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 16 grade, iar cea minimă va fi de 4...5 grade, uşor mai coborâtă la periferia oraşului. În a doua parte a nopţii se va forma ceaţă.

Duminică

Valorile termice se vor menţine apropiate de cele normale pentru această dată. Cerul va fi variabil, dar în prima parte a zilei, local în zonele joase de relief din regiunile sudice şi pe arii restrânse în cele vestice, nord-vestice şi centrale va fi ceaţă sau nebulozitate joasă. Seara şi, mai ales noaptea, cerul se va înnora treptat în vest, nord, centru şi nord-est, însă numai izolat este posibil să plouă slab în extremitatea nordică. Spre sfârşitul intervalului, îndeosebi în sud şi sud-est, pe arii restrânse se va semnala ceaţă şi nori joşi. Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificări pe crestele montane. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 10 şi 18 grade, iar cele minime se vor încadra între -4 grade în estul Transilvaniei şi 9...11 grade pe litoral.

T.S

Citeşte şi:
VIDEO / Tragedie de proporţii în Franţa! Cel puţin 42 de oameni au murit într-un accident grav de circulaţie!
VIDEO / Cum poţi decupa un dovleac perfect pentru Halloween


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro