Bă, eşti prost? Firicel din Las Fierbinţi, decizie care vizează milioane de români!

Actorul Cuzin Toma, alias Firicel din Las Fierbinţi, a spart gheaţa într-un scandal celebru, care vizează milioane de români!
Cuzin Toma reuşit să execute silit una dintre cele mai mari bănci din România şi să pună sechestru pe conturile instituţiei, pentru a-şi recupera banii încasaţi ilegal de companie, prin clauze abuzive. După un proces lung, Firicel a câştigat războiul declarat băncii, iar recent a obţinut în instanţă şi executarea acesteia. "Admite cererea. Încuviinţează executarea silită a titlului executoriu reprezentat de sentinţa civilă nr. ... pronunţată de Tribunalul Bucureşti în dosarul nr. ..., definitivă, la cererea creditorului TOMA CUZIN împotriva debitoarei ... S.A., CIF ..., cu sediul în Bucureşti, B-dul ..., Sector 2, prin poprire, în vederea realizării drepturilor creditorului, inclusiv a cheltuielilor de executare. Fără cale de atac", au decis judecătorii.

Actorul care dă viaţă personajului Firicel mai are un proces important de câştigat: cel deschis împotriva unui "şmecher" care l-a pocnit, în trafic. Dosarul a ajuns în instanţă vara trecută, la doi ani de la declanarea anchetei. La finalul lunii iunie a anului trecut, judecătorii au dispus începerea procesului penal şi au constatat "legalitatea sesizării instanţei cu rechizitoriul nr 10466/P/2014 al Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 6 Bucureşti, privind pe – inculpatul Balkan Onur, pentru săvârşirea infracţiunilor de loviri şi alte violenţe, distrugere, conducerea unui vehicul fără permis de conducere şi instigare la fals în declaraţii, (...) – inculpatul Beyhatun Mehmet, deţinut în altă cauză, pentru săvârşirea infracţiunilor de favorizarea faptuitorului şi fals în declaraţii, - inculpata Zăuleţ Elena Andreea, pentru săvârşirea infracţiunilor de complicitate la fals în declaraţii, conducerea unui automobil fără permis de conducere". Cuzin Toma s-a constituit parte vătămată, iar bărbatul care l-ar fi lovit riscă pănă la cinci ani de închsoare.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro