Băiatul lui Szobi Cseh are probleme mari! A dat o "gaură" de jumătate de milion de lei‎ şi acum...

Fiul cel mare al regretatului cascador lucrează în industria cinematografică şi ultimii ani s-au dovedit destul de dificili pe el.
Alexandru Cseh le-a cerut judecătorilor bucureşteni să reducă pensia de întreţinere pe care trebuie să o plătească copilului pe care îl are cu fosta soţie, semn că  - cel puţin financiar  - trece printr-o perioadă complicată. 
Cererea acestuia, ce urmează să se judece la mijlocul lunii februarie, vine la şase luni după ce judecătoria Sectorului 3 a admis poprirea veniturilor lui Alexandru Cseh. Instanţa a admis măsura "pentru sumele ajunse la scadenţă, cât şi pentru cele scadente în viitor, validarea având efect de la data scadenţei, şi în consecinţă obligă terţul poprit să plătească creditoarei suma datorată debitorului cu titlu de salariu şi alte venituri, până la 1/3 lunar, în limita creanţei datorate de acesta din urmă creditoarei, respectiv în sumă de 558.847,38 lei reprezentând debit principal, debite accesorii şi cheltuieli de executare". La mijloc ar fi un credit  pe care fiul cascadorului nu l-a mai putut returna. Alături de Alex Cseh, în instanţă a fost chemată o societate comercială deţinută de acesta, Alex Film SRL(terţul poprit) care are ca obiect de activitate producţia "cinematografică, video şi de programe de televiziune".
De altfel, şi Alex Film SRL pare a fi în mare dificultate. Potrivit informaţiilor financiare obţinute de reporterii spynews.ro, la finalul anului 2013, societatea avea pierderi cumulate de 50.000 de lei, ultimul an de profit fiind 2011. Alex Cseh este fiul cel mare al celebrului cascador Szobi Cseh, decedat la începutul lunii august 2014.
Citeşte şi

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro