Bănică, ai rămas fără prezentatoare! Iulia Vântur părăsește România

+2 click pentru
galerie

 În ultima săptămână, informaţiile care îi dau drept cuplu pe Iulia Vântur şi pe Salman Khan curg râuri în presa tabloidă din India și par din ce în ce mai amănunțite.

Relaţia pare să fie una serioasă, mai ales că apropiaţii actorului au dezvăluit, potrivit protv.ro, că acesta i-a dăruit deja iubitei lui inelul de logodnă și că deja bat clopotele de nuntă pentru frumoasa prezentatoare tv. De altfel, conform unor surse bine informate, Iulia și-a depus o cerere de concediu fără plată pentru următoarele două luni, probabil pentru a vedea cât de bine se înțelege cu vedeta indiană și dacă pot locui împreună. Următorul pas va fi nunta, susțin tabloidele din India, motiv care ne face să credem că, cât de curând, blonda va părăsi România și se va stabili alături de Salman Khan. Și, evident, va deveni, la fel ca și soțul ei, vedetă la Bollywood.

Până în prezent, Iulia Vântur nu a confirmat, dar nici nu a infirmat zvonurile despre relaţia sa cu celebrul actor. Singura sa declaraţie despre legătura sa cu Salman a fost făcută în urmă cu doi ani, atunci când s-au cunoscut. La acea vreme, prezentatoarea ştirilor spunea că îl admiră pe starul de la Bollywood, dar că nu are nici o relaţie cu el.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro