Bărbatul care a spart apartamentul Elenei Băsescu, iertat de zece luni de închisoare

Curtea de Apel Bucureşti l-a condamnat astăzi definitiv pe Marius Macarenco, paznicul blocului în care locuieşte fiica preşedintelui, pentru furt calificat în formă continuată.
Macarenco a primit 3 ani şi şase luni de închisoare cu executare, cu zece luni mai puţin decât pedeapsa primită la prima instanţă.  Apartamentul în care locuieşte Elena Băsescu, într-un complex rezidenţial din sectorul 1 al Capitalei, a fost spart în luna august a anului trecut, iar principalul suspect a fost încă din primele zile paznicul imobilului. 
Fiica fostului preşedinte le-a spus poliţiştilor că furtul a fost posibil deoarece uşa apartamentului nu era închisă, ea precizând, de altfel, că uneori nu încuie locuinţa. Poliţiştii Secţiei 1 au stabilit că principalul suspect este paznicul complexului, Paul Macarenco, în vârstă de 62 de ani, astfel că în 7 august au percheziţionat locuinţa acestuia unde au găsit mai multe din bunurile reclamate de fiica lui Traian Băsescu. Bărbatul a fost arestat preventiv, bunurile furate din locuinţa fiicei fostului preşedinte fiind recuperate. 

Citeşte şi

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro