Bărbatul care i-a vândut Mădălinei Manole Furadan ar putea ieşi mâine din închisoare! De ce depinde această decizie

Bărbatul care i-a vândut Mădălinei Manole Furadan ar putea ieşi mâine din închisoare © arhivă/ Antena 1

Bărbatul care i-a vândut sticla de Furadan pentru Mădălina Manole ar putea scape mâine de închisoare. Magistraţii vor decide dacă acesta urmează să iasă din penitenciar, conform sirilekanald.ro.

Sorin Urziceanu este cel care a vândut substanţe toxice prietenei Mădălinei Manole, Berta Slav, urmând ca aceasta să ajungă la cântăreaţă. Dosarul bărbatului va ajunge mâine la secţia penală a Judecatoriei Timişoara, iar bărbatul ar putea ieşi din închisoare.

Sorin Urziceanu a fost condamnat în iunie 2015 la 2 ani de inchisoare pentru trafic de migranţi. S-au mai adăugat încă 3 ani pedepsei,  pe care-i luase cu suspendare în 2011, din cauza decesului Mădălinei Manole. Acesta a primit în final 5 ani de închisoare cu executare în Penitenciarul Timiş.

Mădălina Manole s-a sinucis de ziua ei

Mădălina Manole s-a sinucis în dimineaţa zilei de 14 iulie 2010, chiar în ziua ei de naştere. Certificatul medico-legal de la Institutul Naţional de Medicină Legală (INML) "Mina Minovici" a atesat faptul că Mădălina Manole s-a sinucis cu Furadan. Pe 12 august 2010, legiştii au încheiat analiza toxicologică în cazul Mădălinei Manole şi au constatat că artista înghiţise doar Furadan, nefiind găsite în sânge alcool, barbiturice, droguri sau produse pentru slăbit.

Dacă vrei să fii la curent cu cele mai noi ştiri din ţară, dar şi din întreaga lume, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem şi pagină de Instagram.

S.O.


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro