"Barbie de România" a renunţat la haine! A încins internetul cu o şedinţă foto extrem de...fierbinte!

Pe Sabrina Fabian o ştie o ţară întreagă ca fiind "Barbie de România". După ce i-a şocat pe toţi atunci când a leşinat pe scena "X Factor", aspiranta la statutul de vedetă a cunoscut celebritatea.  În urmă cu ceva timp, tânăra de doar 17 ani şi-a încântat admiratorii cu o şedinţă foto extrem de sexy.

Arată demenţial la 17 ani, iar Sabrina este conştientă de atuurile ei. Astfel, de curând, tânăra a făcut o scurtă şedinţă foto la piscină, acolo unde a renunţat la haine şi s-a fotografiat în costum de baie. Într-un sutien minuscul, "Barbie de România" s-a unduit şi a pozat în poziţii deochate.

Cine este Barbie de România?

Sabrina Fabian a povestit înainte să urce pe scena "X Factor" că a făcut patinaj de perfomanță, dar a renunțat pentru că în România nu mai există un patinoar potrivit pentru antrenamente: „După ce am terminat patinajul, am vrut o schimbare. Eram foarte tristă că nu mai puteam să continui”, a declarat ea, în cadrul emisiunii X Factor de la Antena 1. După ce s-a vopsit blondă a devenit Barbie de România. „Dar numele de scenă este Sabrina”, a adaugat ea. Tânăra a lucrat ca model pentru o agenție americană, după cum scrie în contul ei personal de Facebook. Chiar dacă prestaţia de la X Factor nu a fost reuşită, blonda a decis că e timpul să-şi încerce norocul pe reţelele de socializare. „Barbie de România” a postat un videoclip în care încearcă să cânte melodia „Love the way you lie", dar prietenii ei virtuali au criticat-o dur prin comentarii precum: "N-ai treabă cu muzica”, „Caloriferul meu e mai bun” sau „Ești afonă”.

Citeşte şi:


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro