Becali a împlinit 55 de ani în închisoare! Care a fost primul lucru pe care l-a făcut Gigi de dimineaţă

Gigi Becali

Zi mare pentru Gigi Becali! Aflat după gratii, latifundiarul află astăzi dacă va fi eliberat pentru a-şi petrece ziua de naştere alături de familie!

Gigi Becali a împlinit 55 de ani. Închis la Jilava, după ce a fost condamnat la 3 ani de închisoare cu executare în dosarul schimbului de terenul cu MApN, dar şi în cazul "Valiza", Becali şi-a început ziua cu rugăciunea de dimineaţă. Omul de afaceri a făcut mătănii şi s-a rugat să fie eliberat astăzi pentru a-şi petrecere aniversarea în familie.

 Joi procurorii cer contopirea pedepselor, adica inca 3 ani de inchisoare pe langa cei trei pe care patronul Stelei ii executa acum in dosarul Valiza.

Noul avocat al lui Gigi Becali, Pavel Abraham, a anunţat ieri că patronul Stelei ar putea fi eliberat pentru 24 de ore pe data de 25 iunie. Abraham susţine că a depus deja o cerere în acest sens şi e convins că demersul său are mari şanse de reuşită. Rămâne de văzut dacă Becali îşi vede astăzi familia sau o să petreacă împreună cu colegii de celulă de la Jilava,


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro