Beyonce de România, detalii şocante despre starea lui Nicolae Guţă: "Avea branulă în mână. Era palid, foarte slăbit"

Beyonce de România şi Nicolae Guţă © Facebook

Toată lumea a rămas şocată atunci când Nicolae Guţă a făcut publice mai multe fotografii cu el după ce a slăbit. Este total schimbat, iar acum, Beyonce de România face dezvăluiri halucinante.

Invitată în cadrul unei emisiuni TV, Beyonce de România a vorbit pe larg despre situaţia în care se află Nicolae Guţă. Chiar dacă nu ştie exact de ce suferă, blondina susţine că tatăl fetiţei ei este total schimbat.

"Am dat de Nicolae Guţă prin băiatul lui, altfel nu ai cum. Aveam nevoie de procură ca să dau fata la grădiniţă. El nu m-a ajutat deloc financiar de şase luni. (...) Acum mi-am găsit şi eu slujbă pe care o pot onora. L-am dat în judecată pentru pensie alimentară şi pentru custodie. Avem custodie comună, vrea să am doar eu custodie pentru că va creşte, va dori să meargă şi ea în vacanţe. A sunat-o pe mama cu video să o vadă pe Anais. Avea o branulă în mână. Mi-a spus că este răcit la plămâni. Era foarte slăbit, palid, galben, pungi sub ochi. Mi-a spus şi mie o cunoştinţă de-ale lui că a mers pentru un set de analize printre care şi HIV-ul. Da, era întins în pat, stătea cu telefonul în mână, galben la faţă, arăta a om bolnav", a spus Beyonce de România. 

Beyonce de România, pe numele ei adevărat Mădălina Georgiana Dumitriu, este o cântăreaţă de manele. Aceasta a trăit o poveste de dragoste cu Nicolae Guţă, care s-a terminat însă cu scandal, după venirea pe lume a fetiţei lor, Anais, pe 19 august 2014.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

R.P.


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro