Bilanţul după atentatele din Bruxelles este dramatic! Numărul persoanelor decedate creşte de la zi la zi

Bilanţ după atentatele din Bruxelles a fost revizuit! Douăzeci şi opt de victime au murit în atentatele de marţi din capitala Belgiei, au anunţat autorităţile belgiene.

În bilanţul anterior de 31 de morţi se află şi cei trei atacatori kamikaze, potrivit publicaţiei La Derniere Heure, citată de rtv.net.

"Sunt 28 de persoane ucise şi trei kamikaze a căror moarte este confirmată", a declarat Benoit Ramacker, un purtător de cuvânt al centrului de criză în cazul atentatelor de marţi, pentru AFP.

Autorităţile belgiene au anunţat miercuri, la o zi după atentate, un bilanţ provizoriu de 31 de morţi. Printre aceştia, se află şi cei trei kamikaze (doi care s-au detonat pe aeroportul Zaventem şi unul la staţia de metrou Maelbeek), ale căror corpuri nu au putut fi încă identificate.

Dintre cele 28 de victime decedate, 24 au fost identificate; 14 au murit în aeroportul Zaventem şi zece la staţia de metrou Maelbeek, potrivit instituţiilor europene. Dintre cele 24 de victime decedate identificate, 13 sunt de naţionalitate belgiană, iar 11 străini, din opt ţări.

Potrivit centrului de criză, sunt 340 de răniţi - de 19 naţionalităţi diferite, plus cetăţenii belgieni -, dintre care 101 erau spitalizaţi în continuare sâmbătă. Dintre cei 101 răniţi, 62 se află la secţia Intensivă, iar 32 suferă de arsuri grave, a precizat un purtător de cuvânt al Direcţiei de Sănătate Publică.

Foto: Hepta

M.T.

Citeşte şi:

VIDEO / Cel de-al treilea atacator de pe aeroportul Zaventem a fost identificat! Se numește Faycal Cheffou și este jurnalist

FOTO / Detaliul pe care nimeni nu l-a observat în fotografia cu presupuşii terorişti de la Bruxelles! Imaginea face înconjurul lumii

Români răniţi în atentatele de la Bruxelles! Cristina Călinţaru, surprinsă de suflul exploziilor de pe aeroportul Zaventem


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro