UPDATE / Alte 4 cazuri de coronavirus confirmate în România. 12 pacienți au fost depistați pozitiv, doar într-o singură zi

Bilanțul infecților de coronavirus a ajuns la 25. Alte 8 persoane au fost infectate cu COVID-19 © arhiva

UPDATE 21:10  / Un alt caz de coronavirus a mai fost depistat în cursul acestei seri. Acum numărul persoanelor infectate ajunge la 29, doar astăzi fiind confirmate 12. 

Pacientul cu numărul 29 este o femeie de 47 de ani ce  a fost în contact cu bărbatul internat la spitalul Gerota.

UPDATE 20:05 /  Încă 3 cazuri de coronavirus au mai fost confirmate în această zi, iar acum bilanțul ajunge la 28

După ce numărul cazurilor de coronavirus a crescut la 25, iată că în această seară se mai adaugă pe lista persoanelor depistate pozitiv, alte 3 cazuri. Cele trei persoane se aflau în carantină și veneau din zone cu multe cazuri de coronavirus, potrivit Digi24.

-Este vorba despre un bărbat de 57 ani care s- a întors în cursul zilei de ieri din Italia și se afla in carantina in Arad.
-De asemenea, o femeie de 26 ani din Hunedoara și un tânăr de 37 de ani care este internat în Spitalul de boli infecțioase din Reșița, este contact al unei persoane depistate pozitiv, potrivit M.A.I 

Știre inițială:

Bilanțul cazurilor de coronavirus a ajuns în această zi la 25. 8 persoane au fost infectate cu virusul provenit din China, iar toate sunt din București. 

Numărul cazurilor de coronavirus ajunge la 25, după ce în această zi au mai fost confirmate alte 8. Toate cele 8 persoane sunt din Capitală, ajungându-se astfel la 11 persoane în București. 

3 dintre noile persoane confirmate de COVID-19 au legătură cu cazul Gerota ( pacientul cu numărul 17) , unul este contact al primul caz din București, iar patru dintre cetățenii infectați au călătorit în Israel, Germania și Marea Britanie în ultimele zile.  Printre victime se enumără femeie însărcinată, dar și un copil de 3 ani. 

"La Primăria Capitalei avem o colegă care este nora bolnavului care a fost declarat aseară în această situaţie ca fiind un pacient COVID-19. În acest moment, este internată împreună cu soţul şi fiul său la Spitalul 'Victor Babeş'. S-au realizat toate analizele, toate testele şi aşteptăm în acest moment rezultatele. Am luat toate măsurile care se impun. Toţi colegii săi au intrat de astăzi în izolare la domiciliu, practic nu au mai venit la serviciu, fac parte, de asemenea, din această anchetă epidemiologică şi vor răspunde tuturor întrebărilor adresate de către reprezentanţii DSP. În ceea ce priveşte zona unde se află respectiva direcţie, unde lucrează doamna în cauză, (...) s-a realizat dezinfecţie cu un aparat cu nebulizare, cu un dezinfectant de nivel foarte înalt. În funcţie de rezultatul testelor, vom lua măsuri şi mai serioase", a explicat GabrielaFirea, într-o postare video pe Facebook.

 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro