Bilanţul tragediei de la Colectiv s-a mărit: 54 de morţi

Bilanţul tragediei de la Colectiv s-a mărit. Un alt pacient internat la spitalul Bagdasar-Arseni a încetat din viaţă.

Este vorba de Istrate Claudiu Bogdan, cel care şi-a dat ultima suflare în secţia de Terapie Intensivă a spitalului Bagdasar Arseni. Tânărul avea 22 de ani.

Familia lui Claudiu era la spital în momentul în care tânărul a murit. Istrate Claudiu era în stare critică, iar medicii de la Bagdasar-Arseni nu au mai putut face nimic pentru el. Cu doar câteva zile înainte de tragedie , tatăl lui Claudiu a făcut un apel disperat pe reţelele de socializare.

"Dragi prieteni,
Va scriu în numele lui Bogdan, pentru ca din păcate el o vreme nu poate fi activ pe facebook. Va roagă sa faceți un efort și sa donați sânge pentru el. Viata lui depinde de acest ajutor.
Mulțumesc",
scria bărbatul pe pagina de facebook a fiului său.La Spitalul Bagdasar Arseni mai sunt internaţi încă doi pacienţi în stare critică. Tot astăzi, au mai murit doi pacienţi, ambii la Spitalul Floreasca.

Clubul Colectiv din sectorul 4 din Capitală a fost incendiat în timpul unui concert de lansare a unui album de-al trupei Goodbye to Gravity. Zeci de oameni au fost resuscitaţi chiar pe stradă. Mai multe echipaje de ambulanţă au intervenit la faţa locului. Tragedia a avut loc în seara de 30 spre 31 octombrie în Capitală. În urma incendiului din Clubul Colectiv au murit 54 de persoane şi alte aproximativ 200 au fost rănite, dintre care peste 100 sunt internate în mai multe spitale din Bucureşti.

Citeşte şi:

El este a doua persoană moartă astăzi la Floreasca! Alex Aliman, victima 53 din Colectiv

Detalii cutremurătoare despre povestea de viaţă a lui Alex Pascu spuse de prietenul său! Ce îşi dorea basistul trupei "Goodbye to Gravity"

Mai există o rază de speranţă! Imagini nemaivăzute până acum cu răniţii de la Colectiv: "Sunt şi cu clipe în care zâmbim!"

Directorul Spitalului Universitar, mărturii şocante despre primele ore după incendiul de la Colectiv: "Scriau cu marker pe ce mai rămăsese din pielea pacienţilor"

Viaţa le-a fost schimbată definitiv. Mărturie sfâşietoare, după tragedia din Colectiv: "De zece zile simt gust de cenuşă în gură"

Mărturisiri ale victimelor din Club Colectiv, de la Spitalul Bagdasar-Arseni! Alex Plîngu, de la "X Factor", despre cum s-au purtat medicii: "Am văzut oameni care au murit în ochii mei"

VIDEO / Şi-au unit destinele în ziua incendiului din Colectiv! Ce au făcut un artist celebru şi soţia lui la două zile de la nuntă

Foto: Facebook


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro