BOMBĂ! Celebrul bucătar Gheorg şi soţia lui au ajuns la poliţie! Detalii incredibile

George Vitan - cunoscut sub numele de Gheorg - şi soţia acestuia, implicaţi într-un scandal monstru.

Potrivit primelor informaţii, în jurul orelor 13:00, doi angajaţi de la Protecţia Consumatorului a descins în control în cofetăria deţinută de familia  George şi Mirela Vitan, în localitatea 1 Decembrie, din Ilfov. Soţia cunoscutului bucătar le-a cerut acestora să se legitimeze, având impresia că este vorba de doi escroci. În momentul în care bărbaţi s-au legitimat, femeia a tras actul de identitate al unuia dintre ei şi în scurt timp a izbucnit un conflict verbal transformat în doar câteva clipe într-un partidă de înjurături şi îmbrânceli.  Angajaţii  bucătarului au intervenit imediat iar femeia a apăsat butonul de panică.
Într-un final toţi cei implicaţi au ajuns la sediul poliţiei din localitate.

"Unul dintre ei mi-a înmânat o legitimaţie, iar eu i-am spus să mă aştepte, ca să îi aduc ochelarii. După ce m-am uitat peste ea, am propus să facem o copie a legitimaţiei, moment în care unul dintre ei s-a arătat extrem de deranjat. A venit după mine, m-a prins pe scări de mâini, a început să tragă legitimaţia. În acea clipă, am crezut că este infractor şi nicidecum comisar ANPPC. De aici a început calvarul. Am avut noroc se aflau prin apropiere şi alţi angajaţi", a povestit soţia bucătarului, pentru Antena Stars.

"Întotdeauna am fost genul de persoane care ne-am supus protocolului unui control, numai că reacţia dumnealui a fost necontrolată. Eu nu m-am aflat la faţa locului în acel moment", a continuat Gheorg.

Anchetatorii au stabilit că cea care a sunat la 112 a fost chiar soţia vestitului bucătar. " La poliţie s-au prezentat toate persoanele implicate în incident. Femeia a depus o plângere pentru agresiune, iar cei doi angajaţi de la Protecţia Consumatorului au făcut o sesizare pentru ultraj şi furt", ne-au declarat surse din cadrul Poliţiei Ilfov.

Citeşte şi     EXCLUSIV Prinţul plăteşte bine! Uite ce a făcut blonda lui Adi Cristea după noaptea de amor cu fotbalistul
 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro